Moș Crăciun i-a provocat la șah pe copiii de la Gambit Huși

Moș Crăciun i-a provocat la șah pe copiii de la Gambit Huși
Clubul Gambit Huși a organizat Cupa Moș Crăciun, care s-a bucurat de un real succes.
A fost o competiție echilibrată, unde s-au întâlnit în mediul online aproximativ 50 de copii de la cluburile GAMBIT Huși, Sfinxul Iași, Hong Ha Rădăuți și Sergentul Vaslui.
Câștigătorii vor primi dulciuri și răcoritoare, pe lângă diplome și medalii.
La fete, punctaj peste 1000, câștigătoare a fost Elena Ursan, de la Gambit Huși, urmată în clasament de Maria Costea - Rădăuți, iar Sabina Scîrlătescu și Nicoleta Hudinia au terminat pe locul 3.
La Fete, punctaj sub 1000: câștigătoare este Daria Hagiu, urmată de Bedreag Florina, Moldoveanu Andrada și Ciobanu Elena, toate de la GAMBIT Huși.
La Băieți, peste 1400 puncte, cei mai buni au fost Potorac Stefan - Vaslui și Ursan Radu Matei (gambit Huși).
La Băieți, sub 1400 puncte, s-au impus Dragu Răzvan și Cărare Andrei, ambii de la Sergentul Vaslui. La băieți, sub 1200: puncte, Anghel David și Iancu Rares, ambii de la GAMBIT Huș, au câștigat competiția.
La băieți, sub 1000, Riciu Ionut (Gambit Huși și Opariuc Matei (Sfinxul Iași) au fost evidențiații turneului.
”Ne bucură faptul că din cele 16 premii puse în joc, un număr de 11 au fost câștigate de către copiii noștri care au și participat în număr mare la turneu. Fiecare copil va primi câte pungă cu dulciuri și răcoritoare. Mulțumim sponsorilor care au făcut posibil acest frumos turneu și ne pregătim pentru următorul. FELICITĂRI TUTUROR și Sărbători fericite alături de cei dragi vouă!”, a spus Marius Ursan, președintele ACS Gambit Huși.

sahonline1

sahonline2