Vaslui, RO

25.01°C
Clear Sky
Tuesday
17.66°C / 28.47°C
Wednesday
19.42°C / 31.38°C

Aurelian Ciobanu își păstrează trofeul de campion la veterani

Aurelian Ciobanu își păstrează trofeul de campion la veterani
Maestrul internațional Aurelian Ciobanu, de la CS Sergentul Vaslui, este noul campion național la șah, în turneul rezervat veteranilor +50 de ani.
Acesta a totalizat 6 puncte, reușind să se mențină în ierarhia șahului românesc. La +65 de ani a câștigat Ervin Mozes, de la CS Universitatea Arad. Marian Dominte și Iulian Romașcanu, de la CS Sergentul Vaslui, s-au clasat pe locurile 8 și 9.
La feminin, Roxana-Antonela Adoamnei, de la CSU ASE București, a devenit campioană națională.
La șah rapid, vasluianul Vasile Anchidin, de la Sergentul Vaslui, s-a clasat pe locul 2 la +65 de ani, competiția fiind câștigată de Ervin Mozes. La 50 de ani, titlul național a fost câștigat de Aurelian Ciobanu, iar Marian Palade de la Realitatea Huși a terminat pe locul 4.
La șah blitz, la 50 de ani, Aurelian Ciobanu a terminat pe locul 3, iar Marian Palade pe 4, competiția fiind câștigată de Marian Zaim, de la CS Medgidia. La +65, Marian Dominte este marele câștigător al probei.
Ediția din acest an a Campionatelor Naționale de șah pentru veterani a avut loc la Vaslui în perioada 11-17 martie și a reunit 44 de șahiști.
Image