Vaslui, RO

16.38°C
Overcast Clouds
Thursday
12.64°C / 21.35°C
Friday
13.64°C / 26.9°C
Saturday
16.09°C / 29.48°C

CSM Vaslui a câștigat un amical cu Rapid Brodoc

CSM Vaslui a câștigat un amical cu Rapid Brodoc

În această seară, pe teren 2 din Complexul Sportiv Municipal s-a disputat partida amicală dintre liderul Ligii 4, CSM Vaslui, și reprezentanta județului în Liga 3, FC Rapid Brodoc.

Tehnicienii Gabriel Crăciun și Romică Dorin au vrut să pună la punct carențele din jocul echipelor sale. CSM Vaslui s-a impus cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Robert Rusu, Ionuț Jitaru și Ciprian Petruț x 2.

Antrenorul Romică Dorin a folosit în prima jumătate de oră unsprezecele folosit în remiza de la Bacău, după care a dat minute egale celorlalți jucători folosiți mai puțin în primele două partide oficiale.

La Rapid Brodoc a debutat și noua achiziție, Bijimine Jonathan Kabasele. Fotbalistul de 28 de ani a impresionat prin statură, însă mai are nevoie de timp pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică.

De cealaltă parte, Gabriel Crăciun a căutat mai multe variante în formula de joc, dorința acestuia este de a-i aduce pe jucătorii săi la forma cea mai bună în momentul în care vor obține biletele pentru barajul de promovare în Liga 3.

Image