CSM Vaslui a reluat pregătirile: Optimism înaintea returului!

CSM Vaslui a reluat pregătirile: Optimism înaintea returului!

CSM Vaslui a reluat de astăzi pregătirile, vacanța fiind una scurtă.

Primul contact al handbaliștilor a fost cu terenul sintetic. Antrenorul Alin Bondar a ținut să îi bage ușor la efort fizic, mai ales că jucătorii vin după sărbătorile de masă, când au avut voie să mănânce orice.

De altfel, întreaga săptămână va fi dedicată antrenamentelor fizice și de reacomodare le efort, urmând ca echipa să plece într-un cantonament montan, pentru a se pune la punct și cu pregătirea tehnico-tactică.

Alin Bondar este optimist înaintea startului returului, programat în sistem turneu, la Sf. Gheorghe, în zilele de 3 și 4 februarie.

”Nu pot să spun că sunt nemulțumit de băieți în prima parte de campionat, dar rămân cu senzația că am fi putut mult mai mult. Sper ca din iarnă această senzația să dispară, pentru a obține mult mai mult. Cu foarte multă muncă, vom aborda fiecare meci la victorie. Ce vom reuși vom vedea”, a spus tehnicianul lui CSM Vaslui.

Și în partea a doua de campionat, Bondar mizează pe tineri. Dovadă că acesta a mai adus un puști de la LPS Vaslui. Este vorba despre interul dreapta Florin Ciurăscu, care are și mai multe convocări la loturile de juniori.