Contestația depusă de Sporting Juniorul Vaslui împotriva echipei CS Dante Botoșani a fost respinsă de comisia de disciplină a FRF, considerând-o ca nefondată.

Vasluienii consideră că adversarii de la barajul de accedere în Liga 3 l-au folosit pe Cornel Cãinari, fotbalist transferat dupã perioada de transferuri a federației.

“În conformitate cu dispozițiile art. 19 alin. 4 din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucãtorilor de Fotbal, jucãtorii legitimați la nivel de AJF ulterior încheierii perioadei de transferuri a FRF (25 februarie 2020) nu pot participa la jocurile echipelor clubului ce evolueazã în competițiile organizate de FRF.”, se aratã în Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucãtorilor de Fotbal, lucru de care nu au ținut cont membrii comisiei de disciplină.

Nici contestația depusă de Dante Botoșani, cu privire la fotografiile din legitimațiile jucătorilor de la Sporting Juniorul, nu a fost luată în calcul de federali, fiind respinsă ca nefondată.

În consecință, se menține scorul din teren, 2-1 pentru Dante Botoșani, iar Sporting Juniorul Vaslui este la mâna Viitorului Curița. O eventuală victorie a reprezentantei Bacăului i-ar asigura formației antrenate de Cornel Cracea prezența în eșalonul trei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here