Mâine, 1 august, de la ora 17.30, Sporting Juniorul Vaslui debutează la mini turneul de promovare în Liga 3, urmând ca în primul joc să întâlnească pe CS Dante, reprezentante județului Botoșani.

Vasluienii sunt încrezători în șansele lor și speră ca în proporție foarte mare să rezolve soarta promovării după meciul cu formația botoșăneană, obținând victoria.

Pregătită de Vespazian Colban, ex-tehnician al Forestei și președinte la Miroslava, CS Dante își dorește să mărească numărul reprezentantelor orașului în fotbalul mare. Cel mai reprezentativ nume din lot pare Cornel Căinari, fost jucător la cluburi din Bacău și Suceava.

Nici campioana Bacăului, Viitorul Curița, nu ascunde dorința de promovare. Echipa pregătită de Costică Ene a învins în finala județeană pe Dinamo Bacău, considerată favorită prin prisma jucătorilor cu experiență la nivel superior, după 0-1 și 3-1.

E al doilea test de promovare din istoria clubului, iar de data aceasta se visează cu ochii deschiși la L3!

„Noi sperăm ca totul să fie OK, iar datele turneului să rămână în picioare. E bine că nu jucăm în primul meci, cu atât mai mult cu cât ne putem studia adversarele. Am mai spus-o: avem șansa noastră și ne vom bate pentru ea. Nu ne lăsăm până nu vom ajunge, în sfârșit, în Liga a III-a, fie că acest lucru se va întâmpla anul acesta sau în sezoanele viitoare. Noi însă sperăm din tot sufletul să fie anul acesta”, a mai spus Costică Ene, antrenorul Viitorului Curița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here