La Bârlad a apărut cel mai nou club de taekwon-do. Este vorba despre ACS Kwon, club condus de Eleodor Gheorghian, care până la finele anului trecut a făcut parte din clubul Sulsa Vaslui, alături de Marius Ionicescu.

ACS Kwon Bârlad s-a mișcat repede și a obținut o finanțare nerambursabilă de la Consiliul Județean Vaslui, grație proiectului ”Începuturi noi pentru performanțe noi”.

Valoarea acestuia este de peste 21.000 lei, din care 2.146,8 este contribuția clubului.

Astfel, în acest an, clubul bârlădean are în vedere asigurarea bazei materiale și a condițiilor necesare pregătirii sportivilor și participării la viitoarele competiții. De asemenea, sportivii de la Kwon Bârlad vor participa la Stagiul Național de vară, ce va avea loc în perioada 17-22 august, la Mamaia, iar în luna octombrie va fi organizată Cupa Bârladului la Taekwon-do ITF.

Obiectivele proiectului sunt asigurarea condițiilor necesare de pregătire și selecție pentru sportivii legitimați ai A.C.S. Kwon Bârlad; Asigurarea condițiilor de pregătirepentru sportivii din cadrul clubului prin asigurarea bazei materiale necesare pregătirii și participării la viitoarele competiții; Implementarea unui program de pregătire în cadrul centrului de pregătire din Bârlad și atragerea unui număr de 6 noi practicanți de Taekwon-do ITF.

Eleodor Gheorghian, președintele ACS Kwon Bârlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here