Tiberiu Bucur, fotbalist în liga 4 la Rapid Brodoc, este unul dintre pompierii care au acționat la stingerea incendiului uriaș, ce a cuprins, sâmbătă dimineață, depozitul de material lemnos aparținând unei societăți comerciale din localitatea Lipovăț.

Din stiva de lemne încinse, acesta a auzit scâncetele disperate ale unor pisoi.

Destul de repede, odată cu ridicarea temperaturii, scâncetele s-au transformat într-un mieunat asurzitor, vecin cu groaza.

Fără să stea pe gânduri, Tibi, ajutat de colegi, s-a grăbit să degajeze butucii, salvând trei pui de pisică.

Doi pisoi au fost scoși relativ repede dintre bușteni, însă, cel de-al treilea, care de altfel mieuna cel mai tare, nu era de găsit.

Plutonierii majori Pavel Silian și Tiberiu Bucur au fost cei care nu au renunțat atunci când cel de-al treilea pui de pisică părea definitiv pierdut, ei au fost cei care au crezut până în ultima clipă în șansa la viață a micuței feline.

După mai bine de jumătate de oră au ajuns la bietul patruped, care a fost găsit cu arsuri pe spate, lăbuțe și botic.

Pisoiul cel năpăstuit a primit îngrijiri medicale, astfel că, acum, pompierii sunt convinși că micuțul luptător va supraviețui.

Nespus de fericiți, salvatorii au redat mica felină mamei sale, cea care se afla în apropiere și aștepta ca oamenii să îi salveze și ultima progenitură.

“E un miracol că l-am găsit și l-am scos înainte să ardă de viu. A avut mare noroc! Este cel mai curajos, cel mai frumos și cel mai norocos pisoi”, a declarat Tiberiu Bucur, unul dintre salvatorii micuțului ghem de blană.

În timpul liber, subofițerul IJSU Vaslui este sportiv, fiind legitimat la Rapid Brodoc, echipă ce activează în Liga 4 la fotbal.

El a fost campion județean cu FC Gârceni, dar și câștigător al mai multor competiții de futsal cu Victoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here