Autoritățile și o serie de oameni de afaceri încearcă să mențină vie flacăra fotbalistică la Huși. Cu eforturi financiare, ținând cont și de pandemia de coronavirus, Hușana Huși s-a înscris în noul sezon al ligii 3.

Totodată, clubul hușean a achitat și garanția financiară către FRF, pentru a primi drept de participare.

”Ne aflăm într-un moment greu al fotbalului și al echipei noastre, cauzat de această pandemie nemiloasă care pune pe butuci multe lucruri, dar eforturile conducerii clubului și al partenerilor noștri, sunt de apreciat și de aplaudat. Avem speranța că fotbalul nu moare la Huși și că vom reveni pe Municipalul nostru în număr mare să punem umărul cu toții la menținerea echipei în prim-planul fotbalului românesc”, au precizat oficialii Hușanei Huși.

Șefii echipei hușene anunță că în curând vor fi scoase la vânzare și abonamentele pentru noul sezon, în speranța că iubitorii fotbalului din Huși vor susține și prin achiziția unui abonament, astfel încât stadionul să fie plin meci de meci, atunci când se va permite accesul în tribune.

”Vom pune în vânzare abonamentele pentru viitorul sezon și sperăm din suflet să fiți alături de noi, așa cum ați făcut-o și până acum, pentru a duce mai departe visul frumos al fotbalului hușean. Mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor noștri, pentru eforturile făcute și iubirea arătată față de culorile alb-albastre”, au mai spus șefii Hușanei.

Antrenorul Florin Croitoru are la dispoziție același lot, cu care speră să facă o figură frumoasă și să obțină o clasare cât mai bună în noul sezon al Ligii 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here