Igor Krivokapic este cea de-a treia achiziție a vede la CSM Vaslui. Handbalistul are 27 de ani, evoluează pe postul de coordonator, unde va face pereche cu Silvian Amihăesi, și este din Muntenegru.

Acesta a evoluat ultima oară în campionatul Bosniei-Herțegovina, RK Lokomotiva Brčko, locul 7 în ultimul sezon.

Igor abia așteaptă debutul la CSM Vaslui. El speră să se acomodeze foarte repede cu echipa și să poată da tot ce e mai bun, astfel încât să câștige simpatia fanilor, dar să atingă și obiectivele cu formația vasluiană.

– Ce așteptări ai la Vaslui?

-În primul rând, pot spune că sunt foarte fericit că CSM Vaslui a decis să mă transfere. Am mereu așteptări mari și îmi stabilesc obiective mari. Vreau să ating toate obiectivele stabilite pentru noul sezon cu clubul meu, CSM Vaslui.

– Ce știi despre campionatul României?

-Știu câteva lucruri despre campionat. Am încercat să obțin informații prin intermediul prietenilor care joacă și care au jucat în România. Liga Zimbrilor este puternică și solicitantă, ceea ce îmi place foarte mult. Abia aștept să joc în meciurile oficiale.

– Cunoști pe cineva de la CSM Vaslui?

-Nu cunosc niciun jucător, sper că ne vom cunoaște repede și că mă voi potrivi bine cu echipa.

-În final, un mesaj pentru fanii CSM Vaslui…

-La fiecare antrenament și în fiecare meci voi încerca să ofer 100% din potențialul meu. Abia aștept să debutez pentru noul meu club și în fața fanilor noștri. Sunt convins că ne vom împrieteni imediat și ne vom bucura de momente frumoase. Hai, Vasluiul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here