Visul Laurei Nicoleta Antochi a devenit realitate. Vasluianca a fost admisă la Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” de la Brașov.

Ea este absolventă a Colegiului Național Militar ”Alexandru Ioan Cuza” Constanța, însă primii doi ani de liceu i-a făcut la ”Emil Racoviță” Vaslui.

Laura este o fostă sportivă de performanță, învățând abc-ul handbalului la Liceul cu Program Sportiv, de la vârsta de 10 ani, când a pășit pentru prima oară pe parchetul sălii de sport.

Profesorii Costică Crăciun, Ramona Popa și Sorin Onofrei sunt cei care au format-o să devină o luptătoare.

La 16 ani, Laura a schimbat terenul de handbal cu armata, sigură că își poate construi o carieră în domeniu.

”O carieră militară este ceea ce mi-am dorit de mic copil. Uniforma reprezintă primul factor care m-a atras pe acest drum, deoarece eram conștientă de faptul că nu oricine este capabil de a purta o ținută militară. Mai mult decât atât, pe măsură ce am crescut, observând că nu este atât de ușor să îți menții un loc de muncă, mi-am dat seama că am nevoie de ceva stabil. Meseria de militar este o meserie de onoare, bine remunerată și care îți oferă șansa de a fi respectat în societate. Astfel, atracția pentru o carieră militară a devenit din ce în ce mai mare deoarece îmi oferă premisele unei cariere de succes”, a spus Laura Nicoleta Antochi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here