Comitetul de Urgență FRF a aprobat astăzi, 7 iulie 2020, calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele care vor contribui la configurarea componenței Ligii 3 în sezonul 2020/2021.

Pentru promovarea în al treișea eșalon, prin tragere la sorți fuseseră deja stabilite 14 mini-grupe de câte 3 echipe, în fiecare mini-grupă urmând să se dispute 3 partide, fiecare dintre acestea pe teren neutru.

Astfel, reprezentanta județului Vaslui, Sporting Juniorul, va debuta pe 1 august, cu CS Dante Botoșani, de la ora 17.30, urmând ca pe 5 august să întâlnească pe campioana județului Bacău, una dintre echipele Viitorul Curița sau Dinamo Bacău, meciul fiind programat tot la ora 17.30.

Câștigătoarele fiecărei mini-grupe vor promova în Liga 3.

În situația în care o partidă se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare, dar rezultatul acestora va fi luat în considerare DOAR drept criteriu pentru situația în care două sau trei echipe sunt la egalitate de puncte în mini-grupă, criteriul 7 din lista de criterii: 1. rezultatele directe; 2. golaverajul în jocurile directe; 3. număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe; 4. număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deși partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă); 5. golaverajul general din mini-grupă; 6. număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă; 7. rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte.

În conformitate cu noile modificări aduse Legilor Jocului, s-a aprobat creșterea la cinci a numărului de schimbări permise în aceste partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here