Fotbaliștii de la Sporting Juniorul Vaslui au dovedit că sunt buni și la carte. Astfel, proaspeții absolvenți ai Liceului ”Ștefan Procopiu” au promovat examenul de bacalaureat.

Aceștia au obținut medii frumoase, cea mai mare fiind a lui Octavian Cracea, care a trecut bac-ul cu media generală 9.25.

Portarul Ionuț Ailenei a obținut media 8,21, iar Andrei Mihai a fost notat cu 8,80. Medie peste 8 a obținut și Robert Rusu (8.01).

Denis Andrei a trecut examenul cu media 7,33, iar Marcel Chiorean a obținut media 7,65. Ianis Onuț (7,51) și Ștefan Ștefanovici (6.78) sunt alți doi jucători care au obținut diploma de bacalaureat.

Astfel, fotbaliștii de la Sporting Juniorul Vaslui au dovedit că se poate face performanță în sport, fără a neglija cartea.

”Vă felicit pe voi, pe profesorii voștri și familia Cracea! Să aveți succes atât în teren, cât și în viață și să bucurați fanii, promovând în liga a 3-a…a 2-a și…de ce să nu îndrăznim să visăm?!”, a fost mesajul unui reprezentant ai Liceului ”Ștefan Procopiu” Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here