Alin Bondar, noul tehnician al CSM Vaslui, a făcut primele declarații de la instalare. Acesta a precizat că dorește să formeze un grup unit, care să mențină echipa în prima ligă.

Antrenorul s-a arătat mulțumit de ce a găsit la echipă și speră să intre în sală, pentru a trece la pregătirea tehnico-tactică.

”Am venit cu gândul de a încerc să performăm în Liga Zimbrilor. Dorim să clădim o echipă frumoasă și competitivă, pentru a ne atinge obiectivele. Sunt foarte încântat de ce am găsit la echipă. Am înțeles că au început pregătirile primii dintre echipele din Liga Zimbrilor și sunt foarte nerăbdători să intre în sală. Acum vedem cum vom putea să intrăm cât mai repede în sală”, a spus Alin Bondar.

Acesta și-a început cariera de antrenor la feminin, fiind principal la U Cluj, în Liga Zimbrilor.

”Este o provocare! Să nu uităm că provin din handbalul masculin, deși am antrenat în Liga Florilor, la feminin. Nu sunt atât de străin de ceea ce înseamnă handbalul masculin. Pe foarte mulți dintre jucători i-am avut adversari. Colegul de pe banca tehnică, Bogdan Pralea, mi-a fost un adversar redutabil”, a completat Bondar.

Noul antrenor al CSM Vaslui abia așteaptă întâlnirea cu publicul vasluian, primind numai cuvinte de apreciere la fanii echipei vasluiene.

”Sper din tot sufletul să ne fie cât mai devreme aproape de noi. Am înțeles că la Vaslui sala este plină sau arhiplină și doresc să trăiesc meciurile alături de ei și atmosfera creată de fani”, a conchis Alin Bondar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here