Octav Drăguș este un copil ca oricare altul, însă cu reale calități în sportul de contact.

De doi ani practică la cel mai înalt nivel K1 și MMA în cadrul clubului Scorpions Vaslui, sub îndrumarea antrenorului Remus Ciobanu.

Și nu e simplu pentru el! Octav este nevoit să facă naveta de la Costești la Vaslui și invers, pentru a fi prezent la antrenamente.

”Este un copil care nu a pierdut niciun meci în cei doi ani de când este sportivul nostru. Octav are calități de excepție și dacă va fi serios va deveni un adevărat campion”, a spus Remus Ciobanu.

Octav Drăguș este un exemplu și pentru comunitatea din Costești, iar Consiliul Local a aprobat un proiect, prin care elevii merituoși ai școlii din localitate vor primi burse de performanță.

”Felicitări primăriei și consiliului local din comuna Costești, care sprijină copiii de performanță. Practic, prin proiectul aprobat, Octav va beneficia de o bursă lunară de 100 lei, la care se adaugă decontul transportului și alți 200 lei pentru achiziția de echipament sportiv. Este un exemplu, care ar trebui urmat și de alte primării din județ”, a completat Remus Ciobanu, antrenorul lui Octav Drăguș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here