Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Vaslui anunță înghețarea ediției 2019-2020 la Liga 5. Astfel, Victoria Munteni de Jos, Sporting Juniorul Vaslui 2 și Juventus Fălciu au drept de promovare în Liga 4.

Cele trei formații se aflau pe prima poziție în cele trei serii ale ligii 5 înainte de pandemie, când a fost suspendată competiția. Toate echipele aveau un avans de șase puncte față de ocupantele locurilor 2.

“AJF Vaslui, după ce s-a consultat cu delegații echipelor de Liga 5, va înghețat sezonul, urmând ca echipele aflate pe primul loc în cele trei serii sã fie invitate în Liga 4. Toate echipele au fost de acord cu înghețarea sezonului”, a spus presedintele AJF Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Pentru a evolua în ediția 2020-2021 a Ligii 4, echipele trebuie sã îndeplineascã câteva criterii de participare: sã aibã CIS (Certificat de Identitate Sportivã) și gard împrejmuitor. În acest moment, Viitorul Vetrișoaia, Sporting Bârlad, FC Vulturești și FC Crețești nu îndeplinesc aceste criterii, în timp ce nou-promovatele din Liga 5 au un an de zile la dispoziție pentru a se pune la punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here