Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a anunțat că secția de fotbal de la CSM Vaslui va fi activă în continuare și se va înscire în noul sezon al Ligii 4.

Însă, la echipă va fi aplicată o altă strategie, astfel încât să poată să-și atingă obiectivele, câștigarea titlului județean și accederea în Liga 3.

”Au expirat toate contractele jucătorilor și nu am mai prelungit absolut nimic. Vom aborda o cu totul altã strategie, cu obiective și cu oameni responsabili. Ne stabilim obiectivele și staff tehnic care sã aibã responsabilitate. Am mers mai mult din avânt, dar nu se poate. Vom aborda lucrurile foarte serios în etapa urmãtoare.”, a spus primarul Vasile Pavãl.

Acesta a ținut să o felicite pe Sporting Juniorul Vaslui, care va reprezenta județul la barajul de accedere în Liga 3, urându-i succes în atingerea obiectivului, promovarea în eșalonul 3.

“Indiferent cum se numește echipa, reprezintã orașul și trebuie sprijinitã. Chiar dacã e finanțatã din zonã privatã, trebuie sã fie sprijinitã de toți, sã avem o echipã în ligile superioare. Plãcut ar fi sã aibã orașul, pentru cã la privat efortul e din ce în ce mai greu, condițiile sunt drastice”, aconchis primarul Pavãl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here