Consiliul Local al municipiului Huși a aprobat finanțarea din bugetul local a proiectului sportiv ”Promovarea și dezvoltarea activității fotbalistice de performanță în municipiul Huși-Împreună reușim!”, pentru care a fost alocată suma de 100.000 lei, destinată activității de pregătire a sportivilor și achiziției de echipamente pentru aceștia.

”De altfel, câteva zile mai târziu a și fost semnat contractul privind finanțarea respectivă, ceea ce reprezintă o gură de oxigen pentru mișcarea fotbalistică hușeană în condițiile excepționale pe care care le parcurgem. Este un moment de maximă satisfacție, dar și un prilej de a ne manifesta mulțumirea și recunoștința față de autoritățile locale: primarul municipiului Huși-domnul inginer Ioan Ciupilan, Consiliul local, funcționari ai primăriei, care au contribuit în egală măsură la atingerea obiectivului comun –promovarea și dezvoltarea activității fotbalistice de performanță în municipiul Huși. Îmbucurătoare este și dorința manifestată a acelorași autorități de a continua colaborarea cu clubul nostru sportiv, începută timid, dar dezvoltată în vara anului trecut prin punerea la dispoziția noastră a cochetei baze sportive care ne găzduiește și care a fost modernizată din fonduri publice”, a precizat Daniel Dobrea, președintele Hușanei Huși.

Sunt premize ca în viitorul apropiat să fie încheiat un parteneriat între A.C.S. Hușana și Primăria municipiului Huși, având ca obiectiv principal promovarea municipiului Huși prin sport, concomitent cu creșterea prestigiului clubului la nivel național:

”Drept răsplată pentru această susținere, pe noile echipamente pe care vi le-am prezentat deja am ales să imprimăm, alături de sponsorii tradiționali, numele noilor noștri parteneri-Primăria municipiului Huși și Consiliul local al municipiului Huși”.

Hușana Huși a reușit să păstreze în mare lotul din returul campionatului trecut și se află în negocieri pentru aducerea și a altor jucători de valoare care să atingă obiectivul echipei: clasarea în primele opt competitoare în campionatul viitor.

”Clubul nostru a depus dosarul de licențiere pentru următoarea ediție de campionat, procedurile urmând a se desfășura începând cu 7 iulie, cu participarea reprezentanților Federației Române de Fotbal și a celorlalte instituții implicate”, mai precizat Daniel Dobrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here