Deși a căzut într-o grupă dificilă, Octavian Cracea crede în șansele lui Sporting Juniorul Vaslui de a promova în liga 3. Căpitanul formației antrenate de Cornel Cracea are încredere în grup și va trata cu maximă seriozitate fiecare adversar astfel încât să fie atins obiectivul.

Acesta recunoaște că ambele jocuri vor fi dificile, adversarele având în componență jucători cu experiență în ligile superioare.

Consider că adversarele de la barajul de promovare în liga a 3-a sunt destul de dificile, au în componență și jucători cu experiență, însă am încredere în noi că vom trata acest baraj cu seriozitate și vom pregăti meciurile foarte bine. Eu cred că avem toate șansele să promovăm, suntem o echipă bine organizată, iar în perioada ce urmează ne vom reveni și din punct de vedere fizic după această “pauză” cauzată de Covid. Personal îmi doresc această promovare mai mult decât orice pentru că vreau să revină lumea la stadion, să susțină echipă orașului și să readucem fotbalul de înaltă calitate la Vaslui”, a spus Octavian Cracea.

Sporting Juniorul Vaslui va întâlni la barajul de promovare, din perioada 1-9 august, pe CS Dante Botoșani și una dintre echipele Viitorul Curița sau Dinamo Bacău, reprezentantele județului Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here