Viacheslav Kasatkin a vorbit, în exclusivitate, pentru www.sportactual.ro, despre noua provocare din carieră, după ce a semnat cu CSM Vaslui.

Handbalistul rus a recunoscut că nu știe mare lucru despre noua echipă, însă a primit numai referințe laudative, ceea ce a cântărit foarte mult în alegerea făcută. Inclusiv, ucraineanul Karamyshev l-a determinat să aleagă Vasluiul.

”Din păcate nu știu prea multe despre CSM Vaslui. Am căutat câteva informații pe internet. Sunt câțiva jucători străini vorbitori de rusă la echipă, așa că nu îmi va fi greu să mă integrez. Am discutat și cu alți jucători vorbitori de rusă, care evoluează în campionatul românesc, și toată lumea a vorbit frumos despre CSM Vaslui. De la echipă îl știu pe Maksym Karamyshev, care a avut un cuvânt de spus în alegerea mea”, a afirmat pivotul de 24 de ani.

Cel mai bun pivot din Rusia, în ultimele două sezoane, a vorbit la superlativ despre Liga Zimbrilor:

”Campionatul României este puternic, unde joacă echipe bune, există întotdeauna o luptă intensă, chiar vreau să-mi încerc potențialul aici! Consider că venind la CSM Vaslui am făcut un pas înainte pentru mine! România este o țară frumoasă, am vizitat-o ​​pe când eram încă adolescent, așa că, atunci când am primit o invitație de la Vaslui, nu m-am gândit mult timp, sunt foarte bucuros că invitația a venit de la acest campionat”.

Viacheslav Kasatkin se află la prima experiență în Europa și speră să lase o impresie cât mai bună.

”Am auzit că Vaslui este un oraș mic și liniștit, deci nu există absolut timp și oportunitate pentru divertisment! Aceasta este prima mea experiență în afara țării, așa că vreau să-mi arăt cea mai bună latură și să ofer tot ce e mai bun pentru club”, a completat handbalistul.

Viacheslav Kasatkin are și un mesaj pentru fanii handbalului din Vaslui:

”Deși nu sunt familiarizat cu fanii vasluieni, sper că mă vor întâmpina cu căldură și voi face totul pentru a nu-i lăsa jos pe scaune și să încurajeze echipa din picioare, așa că ne vedem în polivalentă”, a conchis Kasatkin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here