CSM Vaslui mută pe piața transferurilor și anunță un transfer bombă pentru Liga Zimbrilor.

Este vorba despre Viacheslav Kasatkin, declarat cel mai bun pivot din campionatul Rusiei în ultimele două sezoane.

”Din cauza accidentărilor, a trebuit să ratez multe meciuri în acest sezon aglomerat. Am sperat să ajung la apogeul formei pentru play-off, dar nu am reușit să termin campionatul. Este nefericit că s-a întâmplat acest lucru. Întreaga noastră echipă dorea cu adevărat să se dovedească în luptele pentru medalii”, a spus Viacheslav Kasatkin pentru site-ul hbc-victor.ru.

Handbalistul a semnat pentru un an, cu drept de prelungire pe încă un sezon și se va alătura echipei pe 1 iulie, când este preconizată reunirea lotului.

Viacheslav Kasatkin vine de la HC Victor Stavropol, formație care a activat sezonul trecut în Challenge Cup, oprindu-se în optimi, unde ar fi trebuit să joace o dublă cu CSM București.

Pivotul rus este născut la Krasnodar, are 24 de ani, înălțime 186 cm și 93 kg, iar până acum a mai evoluat la SKIF Krasnodar, Rusia.

În ultimul sezon al Challenge Cup, Kasatkin a marcat 11 goluri, iar în campionat și Cupa Rusiei a marcat de 58 de ori.

Echipa lui Viacheslav, HC Victor, a fost în luptă pentru titlul de campioană a Rusiei. Pandemia de noul coronavirus a prins echipa pivotului pe poziția a doua, la 3 puncte în spatele liderului, Chekhovskiye Medvedi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here