De acum, practicanții amatori de tenis de câmp din județul Vaslui au propria competiție oficială. Aceștia au intrat în circuitul implementat de Tenis Partener, care permite disputarea de meciuri oficiale echilibrate și având miza punctelor.

Competiția se numește Liga Locală Vaslui Open 2020 și se află în plină desfășurare, urmând ca astăzi să se finalizeze faza grupelor, urmând ca de mâine să debuteze fazele eliminatorii.

”La nivel de județ avem înființate doar două competiții. Una este pentru nivel 5, unde avem 8 participanți, iar cea de a doua este dedicată nivelului 7, iar numărul concurenților este de 20. Aceștia provin din Vaslui, Huși și Bârlad. Considerăm de bun augur implementarea acestui concept. De altfel, tenisul amator în județ este în plină dezvoltare și era nevoie de o competiție oficială. Până acum ne întâlneam doar pentru distracție și practicarea acestui sport”, a spus Radu Bumbu, inițiatorul Ligii Locale Vaslui Open 2020.

Competiția se va încheiat pe 28 iunie, cu finalele, existând și premii pentru câștigători.

La nivel național, Tenis Partener are în derulare 22 de asemenea Ligii, cu peste 100 de grupe, astfel că jucătorii dornici de o frecvență mai mare a meciurilor pot bifa toate Ligile din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here