Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a făcut apel, în cadrul unei conferinţe de presă, la reluarea treptată a activităţilor sportive, care să se desfăşoare cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie.

El a transmis că atât populaţia, cât şi autorităţile au traversat o perioadă dificilă, dar toată lumea trebuie să se implice pentru reluarea activităţii la parametri normali, deoarece ”există viaţă” şi după criza sanitară generată de răspândirea coronavirusului.

”Măi, oameni buni, ne-au dat voie cu spectacole cu maximum 500 de persoane, punem mască, ne protejăm, copiii trebuie să iasă pe scenă, să se ducă să se joace cu mingea. Cine îi opreşte? Vedeţi vreo mişcare de genul acesta în oraş? Nimic. Trebuie să reluăm tot ce înseamnă mişcare în acest oraş, bineînţeles, cu măsurile de protecţie impuse. E mai uşor să spunem că nu ni se dă voie şi să stăm, dar drama acestor copii, care au stat două luni şi ceva în case, care termină şcoala şi nu s-au mai întâlnit cu colegii, nu va fi uitată uşor”, a spus Vasile Pavăl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here