Conform Companiei Naționale de Investiții (CNI), în județul Vaslui ar urma să se contruiască în anii următori 28 de săli de sport de diferite tipuri.

Dintre acestea, 24 se regăsesc pe lista sinteză, iar 3 se află deja în execuție. Este vorba desăre sălile de sport de la Lipovăț, unde investiția este deja finalizată, urmând ca în zilele următoare să se facă recepția tehnică, de la Ștefan cel Mare și Zăpodeni.

La Vaslui, CNI anunță că se va contrui o nouă sală de sport, valoarea investiției fiind de 6,479 milioane de lei. În prezent, pe site-ul instituției se precizează că lucrarea se află în procedura de achiziție.

Conform listei sinteză, Școlile ”Alexandra Nechita” Vaslui, ”Constantin Parfene” Vaslui, ”Iorgu Radu” Bârlad și Colegiul Național ”Ghe.Roșca Codreanu” Bârlad ar urma să devină proprietarii unor săli de sport multifuncționale.

De asemenea, Sala Sporturilor din Vaslui se află pe lista sinteză. Polivalenta vasluiană are nevoie de reabilitare și modernizare, conducerea CS Viitorul, administratorul sălii, făcând numeroase demersuri la Ministerul Tineretului și Sportului pentru alocarea de fonduri pentru aducerea acesteia la standardele actuale.

Citește și Comuna Ștefan cel Mare va avea sală de sport cu 102 locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here