Compania Națională de Investiții (CNI) anunță că baza sportivă de Tip 1 de la Vaslui a ajuns în faza de achiziție, urmând a fi desemnat constructorul, iar apoi Primăria Vaslui să emită ordinul de începere a lucrărilor.

Valoarea investiției este de 5,6 milioane lei. Noua bază sportivă este formată dintr-un teren de fotbal cu dimensiunile omologate de UEFA și FRF, 105 m x 68 m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis, și va avea dimensiunea de 20,00 m x 40,00 m, clădire vestiare și parcare pentru autovehicule și autocare. 

Amplasamentul pus la dispoziție de Primărie se regăsește la intrare în suburbia Gura Bustei, în vecinătatea terenului unde se organizează bâlciul anual.

Investiția face parte dintr-un program asumat de Guvern și Federația Română de Fotbal, în vederea organizării EURO 2020.

Citește și Imagini cu locul unde va fi construită noua bază sportivă din Vaslui.

Acesta este singurul complex sportiv propus pentru județul Vaslui aflat în cel mai avansat stadiu.

Pe lista sinteză a CNI se mai regăsesc construcția unei baze sportive Tip 1 la Negrești, reabilitarea și extinderea stadioanelor de rugby de la Bârlad, contrucția unui complex sportiv și de agrement la Vaslui și finalizarea lucrărilor la baza sportivă cu teren de fotbal omologabil Tip 1 de la Lipovăț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here