Clubul Real Junior Vaslui anunță cooptarea lui Bogdan Panait în staff-ul tehnic. Fostul jucător al FC Vaslui își va face, astfel, debutul ca antrenor.

El a jucat până de curând la CSM Slatina, echipă aflată pe locul 2 în seria 3 a Ligii 3.

La 37 de ani, Bogdan a decis să fie alături de familie, stabilită la Vaslui, și a acceptat oferta făcută de Ciprian Amarandei.

”De ziua lor, copiii grupei 2009-2010 a clubului Real Junior Vaslui, vicecampioana României anul trecut, primesc cadou un antrenor nou cu un CV impresionant ca fotbalist, fostul jucător al echipelor FC Vaslui și FCSB- domnul Bogdan Panait! Îi dorim mult succes în cariera de antrenor, îi mulțumim că a ales să-și înceapă această frumoasă activitate la clubul nostru!”, anunță Ciprian Amarandei, coordonatorul clubului Real Junior Vaslui.

Ciprian Panait a fost un fotbalist emblematic al FC Vaslui, unde a bifat 104 meciuri, din care 55 de partide în prima ligă.

El a fost la gruparea galben-verde în două perioade, fiind adus în 2003 în liga 2, iar între cele două perioade a fost transferat la FCSB, pentru suma de 1,5 milioane de euro.

Cu FC Vaslui a disputat finala Cupei UEFA Intertoto, câștigată de vasluieni, dar și în Cupa UEFA.

În prima ligă a mai evoluat pentru CS Otopeni, iar în străinătate a jucat la Tiraspol (Moldova) și la Aris Limassol (Cipru).

Real Junior Vaslui reia pregătirile

Real Junior Vaslui este primul club de fotbal din oraș care anunță reluarea activităților cu toate grupele de copii.

”Vă informăm că de astăzi clubul Real Junior își reia activitatea cu toate grupele, în condițiile impuse de autorități și totodată așteptăm toți copiii născuți între anii 2008 – 2015 inclusiv, dornici de mișcare după atâta pauză, să se alăture clubului nostru!”, anunță oficialii Real Junior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here