Kiturile pregatite de Federatia Romana de Rugby pentru a veni in sprijinul cluburilor din tara afiliate la FRR au ajuns si la clubul sportiv Voința Tanacu, coordonat de profesoara Simona Ilieș.

Kiturile conțin echipamente medicale necesare în vederea gestionării epidemiei de COVID-19: măști, mănuși, dezinfectanți, viziere pentru antrenori și manageri, dar și baloane de joc, pentru momentul reluarii pregatirii.

„Sper să treacă repede această nebunie și să fie totul bine. Până atunci trebuie să protejăm sportivii. Asta e cel mai important”, a declarat Alin Petrache, președintele FR de Rugby.

Ministerul Tineretului şi Sportului a emis o serie de condiţii pentru reluarea sporturilor individuale în aer liber, care pot fi practicate de către sportivi şi publicul larg, prezentate de Ionuţ Stroe în cadrul unei conferinţe de presă.

Printre acestea nu se regăsesc şi sporturile de echipă, dar în cazul fotbalului este permisă reluarea antrenamentelor la finalul stării de urgenţă în condiţii speciale, sportivii urmând să intre în cantonamente închise doar după ce au efectuat testele pentru COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here