Autoritățile din comuna Zăpodeni au fost anunțate de Compania Națională de Investiții (CNI) că a fost desemnată firma care va construi sala de sport din satul reședință de comună.

Conform proiectului, sala de sport de la Zăpodeni ar urma să dispună de 102 locuri pentru spectatori; pardoseală omologată pentru sporturi precum baschet, volei, handbal; dotări cu mobilier şi echipamente sportive specifice (coşuri de baschet, fileu volei, porţi de handbal); spaţii administrative; vestiare şi grupuri sanitare; instalaţii moderne de climatizare, ventilaţie şi iluminare.

”Am primit o veste mare de la CNI că în cel mai scurt timp vor începe lucrările la sala de sport. Deja am fost sunați de reprezentanții firmei care va construi sala. Este vorba despre o firmă de la București, care a promis că până la sfârșitul anului va fi gata. Terenul este pregătit, îi așteptăm pe constructori să înceapă treaba. Sala va fi construită pe vechiul teren al școlii, astfel încât să fie folosită și de elevi”, a spus Ionel Chiratcu, primarul comunei Zăpodeni.

IONEL CHIRATCU, primar comuna Zăpodeni

De altfel, actuala conducere a Primăriei Zăpodeni este preocupată de activitatea sportivă din comunitate.

În prezent se lucrează la un teren sintetic multifuncțional în satul Telejna. Acesta va fi prevăzut și cu sistem de iluminare nocturn.

”Avem promisiunea constructorului că într-o lună vom face recepția. Mai e de făcut gardul împrejmuitor, de montat covorul sintetic, care a fost adus deja, și instalația de nocturnă”, a mai spus edilul.

De asemenea, baza sportivă din localitatea Zăpodeni este una cochetă, cu un gazon excelent.

”Aici mai avem nevoie de aproximativ 200.000 lei, pentru a finaliza investiția. Este vorba despre montarea unei tribune și terminarea lucrărilor la zona vestiare. Avem o promisiune de la CJ Vaslui că ne vor susține să ducem la bun sfârșit și această investiție, care tărăgănează de câțiva ani”, a completat Ionel Chiratcu.

stadionul comunal Zăpodeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here