Președintele Klaus Iohannis a anunțat că începând cu data de 1 iunie se vor putea organiza din nou competiţii sportive pe teritoriul României, dar numai în aer liber.

”În ce priveşte competiţiile sportive, avem şi aici o veste bună. Se vor putea relua competiţiile sportive începând din 1 iunie, dar – atenţie! – pentru sporturile care se practică afară, în aer liber, şi mai puţin sporturi de contact”, a spus preşedintele.

Şeful statului a subliniat faptul că în primă fază competiţiile se vor desfăşura fără spectatori: „Deci sporturile vor fi, competiţiile vor fi posibile în aer liber, mai puţin sporturile de contact, şi competiţiile se vor desfăşura în această etapă fără spectatori”.

În privința reluării Ligii 4, președintele Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui, Bogdan Gheorghiță, a anunțat că așteaptă decizia FRF, iar modalitatea unei eventuale reluări a competiției va fi decisă într-un Comitet Executiv.

”Așteptăm să vedem ce spune FRF, după care vom convoca urgent Comitetul Executiv și vom decide soluția cea mai bună pentru liga 4”, a spus Bogdan Gheorghiță.

În prezent, liga 4 este suspendată, fiind disputată o singură etapă din returul sezonului regular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here