Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a dat startul înscrierilor pentru admitere în clasa a 9-a.

Din cauza Stării de Alertă, înscrierile se fac online.

Pentru anul școlar 2020-2021 sunt prevăzute în oferta școlară înființarea a trei clase a 9-a: fotbal, handbal și atletism.

În total sunt disponibile 84 de locuri, câte 28 de locuri pentru fiecare clasă.

În prezent, elevii de clasa a opta, interesați să urmeze cursurile LPS, se pot înscrie online, la adresa de mail lps_vs@yahoo.com sau telefonic la numerele 0235.316.891 sau 0335.401.338.

Admiterea elevilor la clasele cu program sportiv, este condiționată de existența avizului medical favorabil participării la probele sportive și susținerea și promovarea probelor de aptitudini sportive.

“Ești absolvent de clasa a VIII-a și vrei să te înscrii la liceu? La Liceul cu Program Sportiv se fluieră din toamnă începutul unei noi partide în care Educația continuă! Și pentru a juca cele patru etape ale adolescenței voastre, profesorii și antrenorii de la LPS pregătesc terenul. Fă loc în viața ta și pentru sport, și pentru educație! Hai în teren cu noi să ne dăruim unei noi competiții! Învață să alergi! Aleargă să înveți! Alege sănătate pentru minte și trup!”, este mesajul transmis de profesorii de la LPS Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here