Cornel Cracea, antrenorul liderului Ligii 4 Vaslui, Sporting Juniorul, susține că noile reguli cu privire la promovarea în Liga 3 dezavantajează formațiile care vin din campionatele județene.

“Echipele din Liga 4 sunt clar dezavantajate de noile reguli pentru desemnarea echipelor care promovează în Liga 3. Una e să joci împotriva unui singur adversar și alta e să întâlnești două echipe. La Liga 3 s-a oprit campionatul, iar echipe precum CSM Pașcani, cu zero puncte, vor juca și anul viitor în Liga 3, în timp ce campioanele județene trebuie să încheie sezonul pe teren și să joace baraj în trei. Problema e că vom ajunge la baraj fără a disputa nici măcar un meci amical, fără meciuri în picioare”, a declarat Cornel Cracea.

Acesta a mai spus că jucătorii sunt nevoiți să continue pregătirea acasă, până când lucrurile se vor relaxa și în domeniul sportului.

“Jucătorii se chinuie singuri, fac alergări, dar respectă și un program de pregătire de acasă, recomandat de un preparator fizic. Cei din alte localități vor trebui să vină la Vaslui, în luna iunie, pentru a susține examenul de Bacalaureat”, a adăugat Cornel Cracea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here