Andrei Voinea se află acasă la Călărași, unde așteaptă decizia Federației Române de Handbal (FRH) cu privire la viitorul Ligii Zimbrilor.

Handbalistul de la CSM Vaslui crede că federația ar trebui să pună capăt competiției și să nu retrogradeze nicio echipă.

”Nu știu dacă o să se mai joace, așteptăm cu toții decizia federației de handbal din data de 18. Nu sunt eu în măsură să iau decizii, dar cea mai bună variantă, ceea ce dă șanse tuturor, este să nu retrogradeze nimeni și să se mărească numărul echipelor la 16”, a spus Andrei.

Acesta vede un sezon competițional 2020-2021 mult mai atractiv, mai ales că pofta de joc este mult mai mare, după o perioadă așa lungă de inactivitate:

”Având în vedere perioadă de pauza competițională, cred că toți jucătorii vor veni cu o poftă de handbal crescută, iar meciurile vor fi mult mai palpitante. Este greu fără handbal, dar sunt sigur că vom trece și peste această pandemie și să ne întoarcem toți cu bine în sălile de sport”.

Până atunci, jucătorul formației vasluiene se pregătește individual, pentru a se menține în formă, improvizându-și acasă o sală de forță.

”Această perioadă este destul de grea, având în vedere că suntem obișnuiți într-un program bine stabilit. Dar a avut și o parte bună, am petrecut mai mult timp cu familia. Fac antrenamente zilnice, alergare afară sau mers cu bicicleta. Am norocul că stau la casă și mi-am improvizat o minisală de forță”, a conchis Andrei Voinea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here