Frații Vlad și Dănuț Hurduc, de la Clubul Scorpions Bârlad, au acceptat invitația celor de la Bikerboyz Bârlad, gătind pentru familiile nevoiașe din oraș.

Cei doi sportivi, cunoscuți în lumea sportului de contact cu numele de ”Frăția Moldovei” sau fraţii Klitschko de România, au lăsat ringul și au trecut la cratiță.

Aceștia nu s-au dat deoparte și au gătit un meniu savuros pentru persoanele care au nevoie de hrană în această perioadă dificilă.

Bârlădenii Danuț și Vlad Hurduc formează a doua pereche de frați din lumea sporturilor de contact de la noi, după bucureștenii Andrei și Bogdan Stoica.

Născuți la Bârlad, frații Hurduc s-au școlit la Iași. Dănuț a terminat Facultatea de Agronomie din Iași, cu specializarea ingineria mediului, iar Vlad a făcut o școală de tehnică dentară după care a intrat la Stomatologie.

În materie de kickboxing, Dănuț este deja un veteran. Face acest sport de peste 10 ani la clubul Scorpions și se mândrește cu un loc 3 la europenele de amatori și 7 titluri de campion național.

Când nu luptă, antrenează la Bârlad o trupă de 50 de copii care văd în el un exemplu și gospodărește ferma părinților săi unde aplică tot ce a buchisit pe băncile facultății. Frații Hurduc au urcat în ring și în cadrul Galelor Colosseum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here