În urma discusțiilor avute cu FRF, președintele AJF Vaslui, Bogdan Gheorghiță, a precizat că modul de reluare si desfasurare al campionatelor de seniori va fi stabilit si aprobat la nivel local de fiecare asociație județeană de fotbal, existând 4 posibilități: a) competiția se va desfășura normal; b) se vor juca un număr mai mic de jocuri decât cele prevăzute la start; c) campionatul va fi înghețat sau d) anulat.

În acest moment nu a fost stabilită nicio dată de reluare a Ligii 4.

”Datorită modificărilor survenite în majoritatea eșaloanelor superioare există posibilitatea ca numărul alocat nou-promovatelor în Liga a 3-a (campioane județene) să fie redus de la 21 la 15. Această situație va conduce la anularea tragerii la sorți efectuate deja, urmând ca <barajul> să se dispute într-un sistem <între trei cluburi>, câte unul din fiecare județ, câte un singur joc pe teren neutru, iar cel mai bun să promoveze. De asemenea, ar urma să promoveze și cea mai bună echipă de pe locul 2 din cele 14 baraje disputate la nivel național. În acest moment nu a fost stabilită nicio dată până la care să fie desemnată campioana județului Vaslui”, a precizat Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui.

În perioada următoare vor avea loc discuții cu reprezentanții echipelor de seniori din campionatul județean, dar și o videoconferință pe această temă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here