Hușana Huși continuă în Liga 3 și în sezonul următor, după ce FRF intenționează să ”înghețe” campionatul, la recomandarea echipelor participante.

În aceste condiții, niciuna dintre echipe nu va retrograda, însă cele cinci serii vor fi formate din 18 echipe din sezonul următor, după ce vor fi promovate 14 echipe în urma turneelor de baraj de la liga 4.

Antrenorul Hușanei, Florin Dan Croitoru, consideră deciza FRF una justă.

”Consider că este o decizie corectă și normală. Dacă un jucător se infecta, atunci se punea capăt competiției și era mult mai dificil în toamnă. Așa e mult mai bine”, a spus tehnicianul.

Acesta speră să păstreze grupul actual și din vară, considerând că a reușit să formeze un nucleu bun, care a început bine partea a doua de campionat, cu un punct pe terenul Bucovinei Rădăuți, acolo unde puține echipe au plecat cu puncte.

”Mi-aș dori să fim în aceeași formulă. Avem jucători cărora le expiră contractele la sfârșitul acestei luni, însă am încredere că ne vom înțelege cu jucătorii, iar împreună cu conducătorii clubului vom face în așa fel încât să păstrăm grupul și pentru sezonul următor”, a precizat Florin Dan Croitoru.

Înghețarea Ligii 3 se va realiza și cu validarea actualelor clasamente din cele cinci serii.

Astfel, Hușana Huși, la prima participare în eșalonul 3, încheie competiția pe locul 12, cu 17 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here