Astăzi, Federația Română de Fotbal (FRF) a avut o discuție online cu șefii Asociațiilor Județene de Fotbal (AJF), pe tema modului de desfășurare a sezonului competițional la liga 4.

AJF Vaslui va trebuie să-și desemneze campioana județeană pentru actuala ediție a Ligii 4, până la sfârșitul lunii iulie.

În momentul de față, competiția se află la nici jumătate, disputându-se prima parte a sezonului regular, plus o etapă din retur.

Președintele Bogdan Gheorghiță va convoca săptămâna viitoare o ședință cu reprezentanții cluburilor din Liga 4, pentru a vedea varianta cea mai corectă, pentru finalizarea întrecerii.

Sunt mai multe variante, mai ales că pe lângă meciurile din retur, primele 8 echipe ar trebui să dispute play-off-ul. Este luată în calcul și înghețarea campionatului și desemnarea campioanei județene, după actuala ierarhie. În acest caz, Sporting Junioorul Vaslui ar fi noua campioană județeană.

Rămâne de văzut, în funcție de cum vor evolua lucrurile în perioada următoare.

Echipa campioană va participa, în premieră, la un un miniturneu în trei, pe teren neutru, pentru desemnarea echipei promovate în Liga a 3-a.

Acest posibil miniturneu ar putea avea loc în jurul datei de 5 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here