Iustin Costea s-a izolat în mijlocul pădurii de la marginea localității Mărășeni și aleargă timp de 24 de ore pentru o cauză nobilă.

Sportivul de la CS Defender Vaslui a acceptat invitația celor de la ”Autism 24 h Marea Neagră” și speră să depășească cei 100 km stabiliți, după 24 de ore de alergat, startul fiind dat astăzi, la ora 10.

Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc la țărmul mării, însă pandemia de Covid-19 i-a împiedicat pe organizatori să-i adune pe cei 150 de participanți la un loc.

Astfel, nisipul și briza mării au fost înlocuite, Iustin Costea preferând izolarea în natura verde.

În cele 24 de ore, distanța parcursă și oboseala sunt în plan secund, atenția fiind centrată pe sprijinul copiilor cu autism, care au mare nevoie de noi!.

Sportivul de la Defender Vaslui a scos la vânzare cei 100km+ pe care îi va parcurge (10 lei/km), iar fondurile strânse vor fi direcționate pentru realizarea unei platforme de suport emoțional și terapie pentru copiii cu AUTISM din toată țara, ce nu pot beneficia de servicii terapeutice în această perioadă.

Pentru a face o donatie în sprijinul acestor copii, puteți accesa link-ul următor și să specificați numele sportivului, Iustin Costea: https://alergpentruautism.ro/ambasadori/?aid=35.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here