În anii ”80, fotbalul vasluian trăia prin Viitorul, club care a evoluat ani buni în Divizia B și care reușea de fiecare dată să joace cu un stadion arhiplin.

Multă lume, suporteri ai acelor vremuri, susține că echipa din sezonul 1979-1980 a fost cea mai iubită dintre toate echipele din perioada comunistă.

Amintim de jucători emblematici la acea vreme, cum ar fi Marinescu, Carmen Stan, unul dintre cei mai buni atacanți la nivel de liga 2, Ioan Nicu, Georgescu, Dan Cănănpu, Alexandru, Păunescu, Spirea, Amarandei, Porumboiu, Mantale, Murgeanu, Costel Măgureanu, Mihalcea, Ghiță Marian sau Ion Iacob, actualul director tehnic al Hușanei Huși.

Ultimul a ținut să amintească de perioada frumoasă petrecută la Vaslui și nu uită de freamătul tribunelor de pe Municipalul vasluian.

”Se juca cu mii de oameni în tribune. Mulți nu aveau loc și stăteau pe unde apucau. Sunt amintiri frumoase, pe care nu le poți uita”, a spus Ion Iacob.

Acesta a postat pe pagina personală de facebook o fotografie de la meciul Viitorul Vaslui-Gloria Bistrița, scor 3-1, din anul 1982. Din echipa de atunci făceau parte Cănănău Dan, Carmen Stan, Doru Ionescu sau Florin Păunescu, iar antrenor era Ioan Sdrobiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here