Aflat în vacanță forțată din cauza pandemiei de coronavirus la bunci, la Bogdănești, Alex Pașcanu nu are timp să se plictisească.

Ziua începe mai târziu, pe la ora 9.30, iar după micul dejun are timp de lectură.

Cititul mă ajută să mă relaxez și, în același timp, pot să învăț și ceva nou. Acum citesc cartea lui Carlo Ancelotti, una foarte interesantă”, a spus Alex, pentru frf.ro.

Urmează pregătirea fizică, una inedită, cu exerciții adaptate condițiilor existente în grădina bunicilor. “Încerc să mă mențin în formă cât pot chiar dacă este mai greu. E o provocare diferită, dar cu puțină creativitate și dorință cu siguranță se pot găsi soluții. Nu mă menajez deloc”, a povestit internaționalul de tineret.

Seara este perioada zilei pe care Alex o petrece alături de bunicii lui. “În fiecare seară avem un turneu de rummy care este foarte disputat. Chiar mă mir că nu ne-am plictisit încă de la atâta jucat, mai avem puțin și completăm un caiet întreg cu rezultatele. Apoi, am parte de o gustare, în general clătite. Aici o ajut și eu pe bunica în bucătărie”.

Pașcanu își încheie ziua în fața televizorului, uitându-se la meciurile transmise în reluare de TVR: “La miezul nopții începe în fiecare seară pe TVR 1 un meci de la Cupa Mondială din edițiile trecute. Urmăresc toate meciurile astea mai vechi și chiar e interesant să văd unii jucători pe care nu i-am prins. Am fost surprins plăcut de unii jucători precum Zidane, Roberto Carlos sau Romario, dar și de forța unor echipe precum Bulgaria în 1994”.

sursa:frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here