Darius Dragon abia așteaptă reluarea pregătirilor cu echipa. Handbalistul lui CSM Vaslui își dorește foarte mult să revină în competiție, însă acest lucru să se facă în condiții de siguranță.

Jucătorul nu știe când se va încheia pandemia și cere Federației Române de Handbal (FRH) să pună capăt competițiilor interne, iar echipele să revină pe teren abia din toamnă.

”Îmi este foarte greu fără handbal, fără antrenamentele cu echipa și îmi doresc să revin cât mai repede pe teren. Din punctul meu de vedere nu știu cum vor decurge lucrurile și când se va termina tot haosul. Ce știu este că îmi doresc să se reia competițiile în momentul în care nu mai există niciun factor de risc pentru noi. E bine ca FRH să înghețe competițiile atât timp cât pandemia ne poate pune viața în pericol”, a spus Darius.

Extrema dreapta consideră că va fi o perioadă dificilă după reluarea activității, însă speră ca întreaga echipă să reintre imediat în formă, pentru a atinge obiectivele echipei.

”Reluarea activității după pandemie va fi grea, dar sunt sigur că mă voi bucura atât de prezența colegilor mei, cât și a susținătorilor. În această perioadă fac zilnic mișcare oriunde găsesc posibilitatea, încerc să mă mențin în formă și să nu îmi pierd speranța că într-o zi totul va fi bine”, a completat jucătorul.

Darius Dragon are 12 goluri marcate în actualul sezon al Ligii Zimbrilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here