Iustin Costea, sportiv la CS Defender Vaslui, se află în fața unei noi provocări, un obiectiv care speră să-l ducă la bun sfârșit.

Astfel, vasluianul a acceptat invitația celor de la ”Autism 24 h Marea Neagră” și va alerga în apropiere de locuință 100 km, timp de 24 de ore, startul urmând a fi dat pe 2 mai, ora 10.

”Pentru sustinerea cauzei Autism 24H – Covid19, în data de 2 mai incepand cu ora 10.00 si finalizând pe 3 mai la aceeasi ora, imi voi pune la bătaie fizicul si mai ales psihicul pentru a străbate minim 100 de km in apropierea locuinței! Este o încercare grea, dar nu este imposibil! Îmi doresc să am putere și împreună să putem ajuta acești copilași care au mare nevoie de noi!”, a spus Iustin Costea.

Sportivul de la Defender Vaslui a scos la vânzare cei 100km+ pe care îi va parcurge (10 lei/km), iar fondurile strânse vor fi direcționate pentru realizarea unei platforme de suport emoțional și terapie pentru copiii cu AUTISM din toată țara, ce nu pot beneficia de servicii terapeutice în această perioadă.

”Pentru a face o donatie în sprijinul acestor copii, puteți accesa link-ul următor și să specificați numele meu: https://alergpentruautism.ro/ambasadori/?aid=35. Împreună suntem puternici și reușim! Mulțumesc pentru susținere!”, a mai precizat Iustin.

Deja, primii 50 km au fost cumpărați de către o singură persoană!

Sportivul la CS Defender Vaslui a trăit în luna februarie a acestui an o adevărată experiență în Dubai, alături de sora sa, Emanuela.

Cei doi au fost la startul unei curse cu obstacole, în lungime de 10 kilometri prin deșertul de lângă orașul celor mai bogați oameni din lume.

Concursul s-a intitulat Spartan Race Arabia, iar cei doi au fost evidențiații acestuia.

Iustin a trecut primul linia de sosire la masculin, iar Emanuela a fost cea mai bună la feminin, cei doi cucerind medaliile de aur.

Tânărul sportiv, multiplu campion și vicecampion mondial la Kempo.

În luna octombrie a anului trecut, sportivul clubului Defender a fost pe podium la CXBJJ Iwakuni International Championship, Japonia, competitie de Brazilian Jiu-Jitsu și Grappling.

Iustin Costea a ocupat locul 1 la No-Gi, seniori, categoria -85 kg (Medium heavy) și la No-Gi, Open Weight. De asemenea, Iustin a fost cel mai bun la Gi, -88,3 kg (Medium heavy), și Gi, Open Weight.

În 2017, el a fost declarat sportivul anului în județul Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here