Adrian Porumboiu, fost finanțator la FC Vaslui, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live, despre modalitățile prin care erau acordate titlurile de campioană pe vremea când activa în fotbalul românesc.

Acesta este de părere că, în trecut, trofeele nu erau câștigate în acord cu realitatea de pe teren și îi acuză în mod direct pe cei care erau la conducerea Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal, la vremea respectivă: Mircea Sandu, respectiv Dumitru Dragomir.

„Am vrut să fac ceva la Vaslui ca să rămână așa, am făcut pentru cei din Vaslui. Nu sunt de acord că nu putea orașul Vaslui mai mult. Mai mult decât putea să facă oricine au făcut șmecherii care au condus FRF și LPF, pentru că titlurile s-au dat, nu s-au luat pe teren. Fotbalul a fost mediul prielnic pentru o asemenea abordare.

Ofeream nişte prime extraordinare numai ca să câștigam meciurile. Nimeni nu dădea primele pe care le dădeam eu. Era o ambiție să batem acele echipe mari care erau sub Vaslui, care au stat o perioadă lungă sub Vaslui, se bucurau dacă prindeau locul 4. Au fost două titluri luate cu japca și cu măgării incredibile de alte echipe.

Vă amintiți meciul de la Sibiu, cu portarul de la CFR care a dat pe lângă minge? Și câte și mai câte. Știam ce se întâmplă, dar nu am avut puterea să mă las și puterea să îmi dau seama că, indiferent ce aș fi făcut, cărțile erau măsluite”, a spus Adrian Porumboiu, la ProSport Live.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here