Vasile Buhăescu este în culmea fericirii, după ce a devenit tătic a doua oară. Soția, Raluca Paula, a născut un băiețel perfect sănătos, primind nota maximă la naștere. Primul copil este tot băiat.

Cei doi au decis să-i pună numele de Tudor, iar fostul fotbalist al FC Vaslui nu a ratat ocazia să împărtășească bucuria cu fanii, postând o poză cu noul membru al familiei pe rețelele de socializare.

Reacțiile nu au întârziat să apară, primind zeci de felicitări.

Pandemia de coronavirus are și o latură bună. Vasile Buhăescu petrece mai mult timp cu familia și s-a băgat și la bucătărie.

”Am prins acasă nașterea celui de-al doilea copil. Mai ajut soția la treburile casnice. Mă mai bag și la bucătărie. Când vreau ceva special, mă uit pe rețete și mă apuc să fac. Acum câteva zile am gătit pește. Încerc tot felul de rețete culinare. De cele mai multe ori, îmi și ies”, a spus jucătorul lui FC Argeș.

Vasile Buhăescu s-a adaptat situației și încearcă să se mențină în formă, alături de cei doi copii:

”Este destul de grea nu numai pentru mine, ci pentru toată lumea. Sunt acasă, la Huși, cu familia și încerc să mă adaptez din mers acestei situații. Fac programul de sală acasă, pe o saltea. Bag abdomene și forță cu cei mici!. Mai completez și cu alergări prin jurul blocului, însă este destul de greu. Dacă stăteam la casă, alta era situația. Nu am ce face și trebuie să mă adaptez din mers situației”.

Jucătorul hușean speră ca din vară să evolueze cu FC Argeș Pitești în prima Ligă. Echipa sa se află la un singur punct în spatele echipei de pe locul 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here