Fostul căpitan al naționalei României, Dragoș Grigore, are motive de satisfacție și în timpul pandemiei. Soția fundașului de la Ludogoreț a născut, înainte de sărbătorile pascale, o fetiță.

Anunțul a fost făcut chiar de campioana Bulgariei, care s-a grăbit să îl felicite pe jucătorul născut la Vaslui și format la Liceul cu Program Sportiv.

„Dragoș Grigore a devenit, pentru a doua oară, tată. Luni, soția lui, Ilona, i-a dăruit o fiică. Bebelușul a apărut într-un spital din București și a primit numele Ava Andreea. Ilona și Dragoș au și un fiu, Alex. PFC Ludogoreț felicită familia Grigore pentru acest eveniment fericit” a postat, pe facebook, liderul din campionatul Bulgariei.

Prima imagine cu familia Grigore în noua formulă a apărut chiar de Paște, pe site-ul frf.ro, cei 4 respectând măsurile restrictive impuse de autorități, astfel că sărbătoarea a fost marcată în familie.

Dragoș Grigore a evoluat la grupele de juniori ale LPS Vaslui, unde a început fotbalul la 8 ani, iar primul profesor a fost Petruș Livinți. Debutul în fotbalul mare a fost în liga 4, după care a evoluat un sezon la Huși, în Liga 3 (2005-2006).

Un rol important l-au avut apoi Sorin Sava şi Ioan Sdrobiş, cu ajutorul cărora vasluianul a ajuns în liga 2, la CFR Timișoara, pentru ca în 2008 să facă pasul în Liga 1, la Dinamo, cu care câștigă Cupa României (2011-2012) și Supercupa României (2012). În 2014 ajunge la Toulouse, iar un an mai târziu se transferă la Al-Sailiya SC.

Din 2018 îmbracă tricoul lui Ludogorets Razgrad, cu care devine campion al Bulgariei.

La echipa națională, Dragoș Grigore are deja adunate 37 de selecții.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here