Valentin Petrila consideră perioada de pandemie cu coronavirus drept una specială, care a schimbat viața tuturor, partea bună fiind apropierea familială.

”Aș vrea să consider această perioadă ca fiind una mai „specială”. Activitățile de zi cu zi s-au schimbat și nu mai am acel stil de viață activ pe care îl aveam înainte. Totuși, reversul acestui lucru este că mă aflu acasă și că pot petrece timpul alături de familia mea, timp care ar fi fost mult mai scurt în mod obișnuit”, a spus portarul lui CSM Vaslui.

Acesta abia așteaptă momentul reluării antrenamentelor și competiției, prezentul fiind, însă, extrem de dificil și nimeni nu spune o dată certă când va reveni titul la normal:

”Activitatea s-a întrerupt dintr-odată și poate cel mai greu lucru este că nimeni nu știe când se va relua. Aștept cu nerăbdare să începem și să ne reîntâlnim pentru a ne bucura din nou de handbal”.

Primul lucru pe care îl va face când totul va reveni la normal este o plimbare prin oraș.

”Cred că lucrul de care îmi este cel mai dor în momentul de față este să mă pot plimba liniștit pe stradă. Sper ca după aceste zile restrictive totul să revină cât de curând la normal și să ne simțim în siguranță în afară locuinței”, a completat Valentin.

Acum, portarul CSM se pregătește acasă, însă nu e ca în sală, dar încearcă să-și mențină un anumit tonus fizic.

”Cea mai mare parte a pregătirii are loc în sufragerie. Folosesc benzi, corzi elastice sau greutăți. Fac tot ce pot pentru a mă menține într-o formă fizică bună și pentru a îmi dezvolta punctele slabe pe care le aveam. Pe lângă acestea, o dată la două zile ies la alergat după amiaza pentru că atunci este mai liber afară și pot evita astfel contactul cu mai multe persoane”, a precizat Valentin Petrila.

Handbalistul are și un mesaj pentru fanii CSM Vaslui:

”Le urez să aibă putere și răbdare pentru a trece peste această perioadă. Sunt momente dificile și numai de noi depinde cât de mult vor dura. Cu cât vom fi mai atenți la regulile impuse de autorități și le vom respecta, cu atât mai repede ne vom întoarce la viața noastră obișnuită, și în același timp în Sala Sporturilor pentru a ne bucura împreună de handbal”, a conchis Petrila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here