Leonard Bibirig nu va renunța la postul de antrenor al CSM Vaslui, urmând să se ocupe de pregătirea echipei în continuare.

Conducerea Politiei Neamț devine sportivă. Handbalistul Leonard Bibirig, în momentul de față șef al Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Vaslui, a fost numit în funcția de adjunct al șefului Poliției Neamț, unde va face echipă cu comisarul șef Neculai Catană.

Prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, cu data de 9 aprilie a.c., comisarul șef de poliție Bibirig Leonard a fost împuternicit, pe o perioadă de 6 luni, să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Neamț”, informeaza IPJ Neamt.

Leonard Bibirig, foarte cunoscut în județul Neamț ca handbalist, s-a născut la Vaslui în 1970 și a debutat la echipa Moldosin. A venit la Piatra-Neamț în 1996 și a jucat la Fibrex Săvinești, până în 2004 când s-a destrămat echipa. A câștigat 3 titluri de campion al României, 3 cupe ale României și a avut două participări în grupele Ligii Campionilor. De 3 ori a fost desemnat cel mai bun handbalist al județului Neamț, a participat la cele mai importante competiții intercluburi și a jucat pe postul de inter stânga. În prezent antrenează echipa de handbal CSM Vaslui în prima Ligă.

Ca polițist, a lucrat la Serviciul de resurse umane din cadrul IPJ Suceava, iar până acum a condus ”mascații” de la IPJ Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here