Canotoarea Adriana Ailincăi a ținut să ascundă tristețea că nu poate petrece de ziua ei alături de prieteni. A ținut să puncteze momentul singură, acasă la Văleni, unde se află în autoizolare, după ce activitatea sportivă a fost suspendată.

A avut și tort la împlinirea a 21 de ani, dar a avut și un mesaj de încurajare: ”Ziua mea! Nu-mi pasă!”, vrând practic să ignore momentul de pandemie cu noul coronavirus, care ne obligă să stăm în casă.

Adriana, la 21 de ani, este una dintre cele mai promițătoare canotoare din România, fiind deja calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ce au fost mutate anul viitor.

Performanța a venit după magistrala accedere în Finala A a Mondialelor de seniori de la Linz, cea mai puternică și dură competiție a ultimilor ani.

La 19 ani, autoritățile din comuna Văleni i-au acordat sportivei titlul de Cetățean de Onoare.

Adriana Ailincăi este campioană mondială și europeană la juniori, la dublu rame, campioană europeană la seniori, cu barca de opt plus unu (8+) a României, în 2018.

În 2019, ultimul an în care s-a concurat, a devenit vicecampioană europeană la senioare, la dublu rame, W2-, alături de colega Maria Tivodariu!

La mulți ani, putere de muncă și împlinirea tuturor dorințelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here