Leonard Bibirig, antrenorul lui CSM Vaslui, a participat la licitația caritabilă de tricouri, organizată de divizionara A, CSU Suceava, în scopul sprijinirii celor aflați în linia întâi a luptei împotriva pandemiei de coronavirus din județul Suceava.

Tehnicianul și-a licitat unul dintre tricourile de suflet din colecția personală, cu care a evoluat ca jucător în grupele Champions League, cu Fibrex Săvinești.

Tricoul a atras atenția multor iubitori de handbal, însă câștigător a fost desemnat un ieșean, care a oferit 400 de lei.

”Am răspuns prompt la solicitarea celor doi foști colegi de echipă, Adrian Chiruț și Iulian Andrei. Am ținut să fiu implicat în această acțiune umanitară și pentru că de Suceava mă leagă multe amintiri frumoase. Aici mi-am încheiat cariera de jucător și tot aici am început cariera de antrenor. Am licitat cu un tricou drag mie, din perioada Fibrex, și sper ca gestul meu să reprezinte o părticipă la susținerea actului medical, mai ales în această perioadă dificilă. Sper să trecem cu bine și să revenim cât mai repede la o viață socială normală și să ne bucurăm din nou de sport și handbal, implicit”, a spus Leonard Bibiri.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here