Licitația organizată de CSU Suceava a avut un real succes, iar în urma acesteia s-au strâns aproape 50.000 de lei pentru Spitalul Județean Suceava. 

Printre figurile importante din sportul românesc și nu numai, implicate în campanie, se numără și vasluienii Bogdan Pralea, Lorena Ostase, Demis Grigoraș, Liviu Mironescu și Leonard Bibirig.

Din licitația celor patru tricouri s-a strâns suma de 1810 lei.

Tricoul lui Mironescu, din perioada când evolua la Dinamo, s-a vândut cu 500 lei. Tricourile lui Leonard Bibirig și Demis Grigoraș s-au vândut cu 400 lei fiecare.

Tricoul de la echipa națională a Lorenei Ostase a fost valorificat cu 310 lei, iar tricoul lui Bogdan Pralea a fost licitat cu 200 lei.

Acesta a ajuns la un fost portar al Vasluiului, Marius Cloșcă, în prezent portarul formației CSM Focșani. Cei doi au făcut echipă în perioada HC Vaslui.

De asemenea, foștii jucători ai HC Vaslui, Alin Roșu, Gabriel Bujor și Sandu Iacob, care a fost și antrenor la formația vasluiană, au participat la licitația de tricouri inițiată de CSU Suceava.

Pentru licitație au fost oferite 89 de piese și echipamente sportive ale unor mari foști și actuali sportivi din handbal, rugby, kickboxing și fotbal.

Cea mai scumpă piesă de la licitație a fost o pereche de mănuși a lui Ionuț Atodiresei. Pentru tricoul lui Nikola Karabatic din perioada FC Barcelona, pus la bătaie de Iulian Andrei, antrenorul secund al clubului sucevean, a fost licitată suma de 2.500 de lei. Pe locurile 3-4 sunt tricourile cu care au intrat în această campanie Yulia Dumanska și Cristina Neagu, ambele de la echipa națională, pentru care s-au licitat 500 de euro (în jur de 2.400 de lei), respectiv 2.250 de lei.

Tricoul lui Nicolae Dică a fost licitat până la suma de 2.000 de lei, iar cel al lui Ianis Hagi cu 1,650 de lei. Cel puțin 1.000 de lei s-au mai oferit pentru tricourile lui Mirel Rădoi, Alexandru Csepreghi, Luciana Popescu și George Buricea, dar și pentru o pereche de mănuși a lui Cătălin Moroșanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here