Cel mai bun produs al fotbalului hușean, Vasile Buhăescu, s-a implicat în campania social-umanitară a reprezentantei Vasluiului în Liga 3, Hușana Huși.

Fotbalistul a achiziționat un fular și un fanion cu însemnele clubului, contribuind, astfel, la susținerea copiilor și a persoanelor vârstnice și fără sprijin cu alimente și mâncare gătită.

Vasile Buhăescu este jucătorul echipei de Liga 2, FC Argeș Pitești, iar în prezent se află în orașul natal, alături de familie.

La 32 de ani, cel mai fericit moment al anului va fi atunci când va devenit tată pentru a doua oară.

De altfel, suporterii Hușanei s-au mobilizat încă din prima zi de la lansarea campaniei și au achiziționat fulare și fanioane.

”Sumele obținute vor fi direcționate către cumpărarea de alimente necesare pentru prepararea hranei ce va fi oferită bătrânilor și copiilor noștri aflați în nevoie”, a declarat Daniel Dobrea, președintele Hușanei Huși.

Achiziționarea fularelor și fanioanelor se face de la stadionul Municipal, individual, după ce persoana interesată va comenta pe pagina de facebook a clubului cu mesajul „Împreună Reușim Fular/Fanion”, în fiecare zi, până la ora 13.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here